sundsvall.butikslokal-sverige.se: Butikslokal i Sollefteå

Butikslokal i Sollefteå

 

Om området

Drygt 10 mil norr om Sundsvall ligger Sollefteå, Sveriges näst största vattenkraftproducent. I staden finns det över 1000 företag registrerade. I centrala Sollefteå finns det två gallerior, Prima Galleria och Citygallerian. I staden tätorten finns det även ett bryggeri, Zeunerts bryggeri, numera ägt av Kopparbergs. Det finns två etablerade företagsområden i Sollefteå. Dessa företagskluster är mer kända som Nipanområdet och Hågestaområdet. I kommunikationsväg finns goda bussförbindelser i området samt Höga Kusten Airport cirka 30 minuter från Sollefteå med flygföbindelser till bland annat Stockholm och Gällivare.

 

Värt att se

Junsele djurpark

Skognäs och Gröna huset

Klockhuset

 

 

Geografi

I Sollefteå kommun bor det nästan 20 000 personer, och i Sollefteå tätort några färre. Kommunen är fördelat på ett område om 5761 km2.

 

Länkar

Karta över Sollefteå

Om Sollefteå på Wikipedia

Sollefteå kommun

Höga kusten airport

 

En butikslokal är en lokal där syftet med lokalen är att driva en butik, affär eller liknande verksamhet. Viktigt att fundera på när man ska hyra en butikslokal är om storleken, stilen och läget passar verksamheten som ska drivas i lokalen. Påbörja din sökning av en butikslokal genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Östersund Falkenberg »