sundsvall.butikslokal-sverige.se: Butikslokal i Hudiksvall

Butikslokal i Hudiksvall

 

Om området

Cirka 80 kilometer söder om Sundsvall längs E4:an ligger Hudiksvall. Drygt 4000 företag finns registrerade i Hudiksvall och många av dessa är verksamma inom exklusiv kartong, hydraulik och optofiber. Skogen har länge tillgodosett staden med viktiga resurser, och än idag är skogen en betydande resurs för pappersbruket Iggesund. Hudiksvall är även navet Fiber Optic Valley med fokus på forskning, utveckling, utbildning och tillverkning inom fiberoptiska området. Enligt Hudiksvall Näringsliv AB finns det många fördelar med att etablera företag i området, bland annat det geografiska läget, infrastrukturen, kostnadsnivån och lojala medarbetare.

 

Värt att se

Helsingegårdar

Hudiksvalls teater

Dellenova

 

Geografi

I Hudiksvall tätort bor det drygt 15 500 personer, medan det i hela Hudiksvall kommun bor 37 000 personer. Tätorten är fördelat på en yta på cirka 1000 hektar.

 

Länkar

Karta över Hudiksvall

Om Hudiksvall på Wikipedia

Fiber Optic Valley

Hudiksvalls Näringsliv AB

 

En butikslokal är en lokal där syftet med lokalen är att driva en butik, affär eller liknande verksamhet. Viktigt att fundera på när man ska hyra en butikslokal är om storleken, stilen och läget passar verksamheten som ska drivas i lokalen. Påbörja din sökning av en butikslokal genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Härnösand Östersund »